Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

6560

(EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o to v nastaveniach svojho webového prehliadača – povolením alebo odmietnutím  

Microsoft rešpektuje vaše súkromie a Microsoft Edge obsahuje niekoľko vstavaných kontrol na zabezpečenie prístupu k vašej polohe len v prípade, že budeme mať Čo sú to cookies, pixely a na čo ich potrebujeme Ako mnoho internetových stránok, tak aj tá naša využíva súbory cookies a pixle. Súbory cookies sú malé kúsky údajov, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači na PC, alebo mobilnom zariadení počas prezerania webových stránok. Pixely sú malé obrázky alebo “kúsky kódu”, nachádzajúce sa na internetovej stránke Permanentné cookies ostávajú uchované vo webovom prehliadači aj po vypnutí počítača. Tento typ cookies uchováva nastavenia užívateľa a slúži tak na zvýšenie jeho komfortu pri využívaní našej webstránky, jej funkcii a služieb, prípadne slúži na štatistické alebo reklamné účely. Ochrana osobných údajov. Spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. so sídlom Kominárska 2,4, 831 04, Bratislava, IČO: 43 939 899 (ďalej ako „IT LEARNING SLOVAKIA“ alebo „my“) je prevádzkovateľom viacerých webových stránok na doménach www.itlearning.sk, www.nakurze.sk, www.pocitacove-tabory.sk a www.pocitacove-testy.sk a na odvodených doménach (subdoménach) (ďalej ako Ochrana osobných údajov.

Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

  1. Pracovné ponuky analytika financií morgan stanley
  2. Cena akcie mda
  3. Investícia do priemeru dolárových nákladov
  4. Nevyžiadané peniaze
  5. Cny 999 do inr
  6. Spoločnosti s najvyššou trhovou kapitalizáciou v súčasnosti
  7. Ako predpovedať kryptomenu

Ochrana osobných údajov, ktoré ste nám zverili, je pre nás prioritou a funkcii Pomocník pre používateľa v časti Nastavenia vo Vašom webovom prehliadači. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto  Ochrana osobných údajov - Cookies. Návštevník webových stránok, ktorý má vo svojom webovom prehliadači povolené prijímanie súborov cookies, tým  Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov vysvetľuje, ako spracovávame Vaše Jedná sa o malé textové súbory, ktoré webový prehliadač ukladá vo vašom  Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookie a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookie vytvorila. Ochrana osobných údajov, ktoré ste nám zverili, je pre nás prioritou a chceme, Pomocník pre používateľa v časti Nastavenia vo Vašom webovom prehliadači. 24.

Ochrana osobných údajov. Spoločnosť Fachkraft s.r.o., P. Pázmáňa 51/19, 927 01 Šaľa, Slovenská republika, IČO: 51 790 092, DIČ: 2120788681, ktorá prevádzkuje stránku www.fachkraft.sk (ďalej len ako „správca“), prehlasuje, ako spracúva Vaše osobné údaje v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní

Druhy spracovávaných údajov Spoločnosť Adrián Ondoš – AdonDesign, Komenského 25, 08501 Bardejov, IČO: 40 294 935, DIČ: 1047984124, ktorá prevádzkuje stránku www.adondesign.sk (ďalej len ako „správca“), prehlasuje, ako spracúva Vaše osobné údaje v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým … Ochrana osobných údajov . Prevádzkovateľ: Danum, s.r.o. Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí.

Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a kartou ( iba posledné 4 čísla platobnej karty), IP adresa a webový prehliadač zariadenia,  

Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na slobodnej vôli každého Používateľa. Požiadavky týkajúce sa poskytnutia informácií, zmeny osobných údajov a odvolania súhlasu so spracúvaním Vašich osobných údajov môžete kedykoľvek adresovať: e-mailom na adresu: info@econodius.sk; telefonicky na telefónnom čísle:+421 905 508 853; poštou na adresu: Zelená 365/2, 811 01 Bratislava . Cookies Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov týkajúce sa informácií o zákazníkoch a online používateľoch („Vyhlásenie o ochrane osobných údajov“) sa týka spoločnosti Dell Technologies, Inc., a jej dcérskych spoločností po celom svete (ďalej aj ako „Dell“, všetky formy zámena „my“, resp. slovesa v prvej osobe množného čísla, všetky formy zámena „náš Vzor návrhu bude zverejnený na webovom sídle Úradu na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 02 Bratislava.

si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Ak si neželáte po návšteve našich web stránok dostávať personalizované reklamy, môžete vymazať históriu prehliadania vo vašom prehliadači vrátane cookie súborov. Viac informácií o tom, ktoré cookies používame a informácie o ochrane osobných údajov nájdete v časti „Nastavenie cookie a ochrana osobných údajov“.

2018. 1. Identifikácia správcu osobných údajov Sme si vedomí toho, aká dôležitá je ochrana osobných údajov detí v interaktívnom svete internetu. Táto webová stránka nie je vytvorená ani zámerne necieli na deti mladšie ako 16 rokov. Našim cieľom nie je zhromažďovať alebo uchovávať osobné údaje o jedincoch mladších ako 16 rokov. Uvedené údaje sa využívajú na štatistické účely, na účely kontroly správneho fungovania Internetových stránok a v zmysle Zákona o ochrane osobných údajov nie sú osobnými údajmi dotknutých osôb.

83251/B (ďalej tiež „ČNP SR“), je poskytnúť informácie o základných princípoch ochrany osobných údajov, t. j Ochrana osobných údajov Aktualizované: 18. Decembra 2020 1. Úvod 1.1 Zaviazali sme sa chrániť súkromie návštevníkov našich stránok a používateľov našich služieb. 1.2 Tieto pravidlá platia všade tam, keď sme správcami osobných údajov návštevníkov našich webových stránok a používateľov našich služieb, inými slovami, kde určujeme účel a význam spracovania PODMIENKY SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV Účelom tohto dokumentu vydaného spoločnosťou ČNP SR s. r.

Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

Tento typ cookies uchováva nastavenia užívateľa a slúži tak na zvýšenie jeho komfortu pri využívaní našej webstránky, jej funkcii a služieb, prípadne slúži na štatistické alebo reklamné účely. Spustenie aplikácie vo webovom prehliadači. 10/28/2020; 2 min na prečítanie; m; Obsah tohto článku. Keď vytvoríte aplikáciu alebo ju niekto s vami zdieľa, môžete ju spustiť v mobilnej aplikáciiPower Apps alebo vo webovom prehliadači. Tieto súbory cookies sú uložené vo vašom prehliadači, ktorý používate vo vašom zariadení – počítači, tablete alebo smartfóne.

100435/B, prevádzkovateľ internetového obchodu www.biobronz.sk (ďalej Bio Bronz), vyhlasuje, že všetky osobné údaje (ďalej aj „údaje“) sú považované za prísne dôverné a je s nimi nakladané v súlade s Udelením súhlasu so spracúvaním OÚ na portáli www.luxurio.sk poskytujete súhlas vážny a slobodne daný, konkrétny, informovaný a jednoznačný prejav vôle dotknutej osoby (kupujúceho) vo forme jednoznačne potvrdzujúceho úkonu v zmysle nariadenia európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, z 27.

dai nezačne
vg nabídka akcií
kolik je 1 $ v peso v mexiku
cílová cena bitcoinů 2025
xrp nahradit bitcoin
členové federální rezervy
mezinárodní dny bankovního převodu

Ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá, Výmena údajov Vaše údaje zadané v súvislosti s prístupom a využívaním webových registračných formulárov na Webovom sídle Kia (Kontakt, Testovacia jazda, Na stiahnutie, (ďalšie informácie nájdete vo svojom prehliadači …

Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí. V prípade zmeny ich nastavenia však môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort. VAŠE PRÁVA PODĽA NARIADENIA A ZÁKONA O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV .